15.6.09

PARC FLUVIAL DEL TÚRIA. UNA PASSEJADA


La temporada 08-09 arriba al final: Queda l'última!
Diumenge, 21 de juny. Eixida des de Vilamarxant.
Punt de trobada: l'explanada de l'IES de Vilamarxant (només entrar al poble per la carretera de Llíria, en la rodona a mà esquerra).Deixarem els cotxes i baixarem al riu per iniciar el trajecte.
Eixirem a les 8h i ens acompanyarà Juan Ponce, el qual ens comentarà i explicarà alguns dels aspectes que han fet o volen fer-se en la ribera del riu.
Esmorzarem durant el trajecte en alguna ombreta del camí; podria ser la rambla Redona o altre punt on hi hagen xops suficientment grans. Caminarem fins on puguem o volguem i arribat eixe moment: el de no voler anar més lluny, cridarem l'autobús que ens retornarà a Vilamarxant on tenim els cotxes.
Nota:
Cal dur protecció solar i gorra ja que no hi ha massa ombra pel camí. Com anirem vora riu, qui vulga podrà donar-se un bany.
Per a Dinar i ha tres alternatives: a) dinar junts a l'Ateneu; b) Dinar junts a La Pedrera del Rei; c) Tornar-nos-en a casa a dinar. Açò últim -l'alternativa per a dinar- es deicidirà en funció de les propostes que s'envien per correu electrònic a l'organització.
Inscripcions:
Fins dijous 18.