4.10.10

SENDER DE LA MANGA - XEST


La Colla Excursionista començava la caminada a les 9h des de l'alberg La Càrcama a Xest. Ha estat una excursió tranquil·la pel barranc del "Cuchillo" i pels diversos paratges de la zona. Han estat, aproximadament, uns 8Km envoltats de molta vinya i oliveres, de moltes construccions-refugi de conills, d'unes quantes clotxes i algun que altre catxirulo.

Vicent Ramada ens ha posat al dia i ens ha il·lustrat les panoràmiques:
-Allò és el Camp de Túria -deia- la vessant d'aquest costat porta al Barranc de Poio que desemboca a l'Albufera... Allà al fons La Calderona... Pedralba... Cassinos...
Hem fet un bon esmorzar i un millor dinar a la caseta de José Maria a l'Aljub de Miqueta. Hem hagut d'anar allí perquè La Pedrera del Rei estava de gom a gom i ens ha estat impossible trobar seients buits.
Una vegada dinats, hem organitzat la temporada: el calendari i les possibles excursions, hem parlat de nous projectes com escriure un llibre de rutes del Camp de Túria i José Maria ens ha reblit de lletugues i tomates.
Ens hem acomiadat fins al 13 de novembre que farem la pròxima excursió de la qual informarem més endavant.
Us deixem una pel·lículeta d'imatges de l'excursió que hem acompanyat de la música rapera de Rapsodes: Rap a Dit. gaudui-la i, si us ve de gust, acompanyeu-nos en la pròxima eixida.