9.10.13

D'ANDILLA A BEJÍS, TOTA UNA AVENTURA

Diumenge, 6 d'octubre iniciàrem temporada d'excursions llançant-nos a fer un tram del GR d'Andilla a Bejís.
Aquesta eixida fou de tot menys avorrida. Pel camí ens passà de tot. Se'ns perdé un grupet de senderistes que llegiren malament les senyals i haguérem d'eixir a la seua recerca. Després d'una estona: Ah! Per ací vénen! Vaja, tot resolt, endavant. 
Encara no havíem digerit el despistament anterior, una senderista dóna un mal pas i se'ns fot el maluc en plena baixada per un barranc. Cridem ràpidament auxili i ja tenim a Juanjo, pista amunt amb la seua moto. Bendita moto! Carreguem l'accidentada i la portem a Bejís.
Després d'aquestes peripècies ens dividim per anar a Bejís: uns per la carretera asfaltada, altres, per senda passant per Arteas de Arriba i Arteas de Abajo abans d'entrar a Bejís. Al cap d'una hora aproximadament de la partició, retrobament a la Plaça Major de Bejís en la terrassa del Bar-Restaurant Tren Pita on havíem acordat dinar.
El dinar de cine. Els gestors del restaurant ens van tractar divinament. El menú estava deliciós, l'olleta i tota la resta. Per a tornar, de veritat.



   

Ja sabeu que en la primera excursió decidim el calendari de la temporada i fem propostes d'excursions. Enguany, també. En l'apartat EXCURSIONS DE LA TEMPORADA  trobareu el calendari i la proposta d'excursions. Per cert, la pròxima la farem el 27 d'octubre, serà al Penyagolosa i de cap de setmana.
Us esperem, no falteu!