7.12.07

TREPIGEM EL DESERT DE LES PALMES




la propera excursió serà el dia 16 de desembre.
Eixida en bus a les 8h
des de l'ATENEU-Benaguasil.



9:30h Visita concertada al centre d'informació. allí mateix Esmorzarem allí mateix i després inici de ruta des del mateix punt.
La distancia aproximada és de 12 km. i un temps aproximat d'unes quatre hores. El desnivell màxim és de 329 mts. L'ascensió és suau i la baixada també, per tant és de dificultat baixa.
Detalls: Aquesta ruta ens permet tindre una visió general del Desert de les Palmes, pujant al cim més alt del Parc:" El Bartolo" (729 mts) i un suau descens fins a l'ermita de Les Santes. Al llarg del passeig podrem veure les dues vessants de l'espai natural: la plana i les platges. A l'est Les Agulles de Santa Àgueda; al nord-est el Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca; al sud-oest el Parc natural de la Serra d'Espadà i al nord-oest el Pic de Penyagolosa. Si el dia ix clar a l'horitzó veurem les Columbretes i el Cap de Sant Antoni, al Parc de Montgó.
Per a tenir en compte: Com no fem una ruta pre-establerta, sinò una combinació de rutes, és un ncircuit de travessa. L'autobús ens deixarà al Centre d'Informació i ens recollirà en el punt d'arribada. Per tant les motxilles es poden quedar a l'autobús i dur per a caminar solament l'aigua.
És desitjable que els qui disposen de taules i cadires les porten per tal d'estar més còmodes mentres dinem.
Confirmeu l'assistència, pels mitjans de costum.
Fins diumenge.