23.4.13

UNA VOLTA PELS VOLTANTS DE LA FONT D'EN CARRÓS

Diumenge, 21 d'abril a trenc d'alba ens vàrem dirigir cap a la Safor per recórrer una senda ben bonica del terme de La Font d'En Carrós; el PRCV-347 de les Covatelles.
Realment, el nostre recorregut fou una barreja d'aquest sender de xicotet recorregut i del sender local "El Castell de Rebollet". L'eixida fou des de la Plana cap al cim de les Covatelles, passant pel Barranc de l'Estudiant i després pel de l'Arrullador, pel tallafoc i pel camí assagador de les Covatelles fins al vèrtex geodèsic del cim. En aquest punt vàrem abandonar el sender de les Covatelles per anar a buscar el Tossal Gros i d'ací el Castell del Rebollet des d'on baixàrem al parc del Calvari, les muralles del Rafalí i el casc antic de La Font.
El sender no defraudà, sobre tot el barranc de l'Arrullador, del qual es diu que rebosa frondositat i vàrem comprovar que era així, i on, fins i tot, algú s'atreví a fer alguns espàrrecs. Les panoràmiques des del Cim de les Covatelles excel·lents tot i que la poqueta boira que hi havia dificultava la visibilitat.
El castell del Rebollet, tot i estar enrunat, tampoc ens va deixar indiferents. De fet si haguérem tingut el bus aprop, era un lloc ideal per dinar. La panoràmica de les platges des de Gandia fins a Dénia en omplia de goig i ens féu desitjar gaudir més estona d'aquell indret. 
Camina que caminaràs, vàrem arribar al poble i pel camí de la Plana, sense pèrdua, al parc municipal a dinar junt a un bon grup de veïns que havien tingut la mateixa idea que nosaltres: dinar a l'aire lliure, gaudint de la naturalesa.
Muntar taules, traure el pícnic i a dinar en família. Una vegada exhaurides les provisions, una estoneta de guitarra, harmònica i cançons i, au! al bus.
Aquesta, de segur, ja no ens la conta ningú.